Mano Gargždai



Vertins sugadintus žaidimų aikštelių įrenginius ir organizuos jų tvarkymą

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Demontuota sūpuoklė. A. Rimkuvienės nuotr. Demontuota sūpuoklė. A. Rimkuvienės nuotr.

Melioratorių gatvėje Gargžduose esanti žaidimų aikštelė itin mėgstama greta gyvenančių vaikų. Šiltesnį vakarą galima stebėti, kaip visi įrenginiai tiesiog „apgulti“ mažamečių. Tačiau jau kuris laikas vienas iš įrengimų – sūpuoklė „lizdas“ nukabinta. Gargždų seniūno patarėja Indrė Žiedienė informavo, kad pastaroji buvo sugadinta nepataisomai, todėl dėl vaikų saugumo demontuota.

 

„Vaikų žaidimų aikštelės turi būti prižiūrimos bei atitikti Lietuvos higienos normos HN 131:2015 „Vaikų žaidimų aikštelės ir patalpos. Bendrieji sveikatos saugos reikalavimai“ pagrindinius vaikų žaidimų aikštelių ir vaikų žaidimų patalpų įrengimo viešosiose vietose, jų naudojimo ir priežiūros sveikatos saugos reikalavimus. Aikštelėje Melioratorių g. esantis įrenginys buvo sugadintas nepataisomai, todėl demontuotas“, – nurodė I. Žiedienė.

Ji taip pat informavo, kad jau yra ruošiamasi organizuoti pirkimą seniūnijos žaidimų aikštelių sertifikuotam patikrinimui.

„Po to kitas žingsnis bus pagal gautas pastabas aikšteles sutvarkyti, atnaujinti“, – situaciją komentavo Gargždų seniūno patarėja.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 358 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,