Mano Gargždai



Koronavirusas neaplenkė ir Gargždų krepšinio komandos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
G. Šiupario nuotr. G. Šiupario nuotr.

Gargždų krepšinio komanda taip pat neišvengė plintančio COVID-19 viruso. Penktadienį dviem žaidėjams bei vienam administracijos darbuotojui buvo nustatyti teigiami tyrimų rezultatai, portalui mano-gargzdai.lt patvirtino komandos vadovas Justas Bražas. Dėl to nukeltos Nacionalinės krepšinio lygos (NKL – VIKINGLOTTO) šeštadienį turėjęs vykti susitikimas su Šakių „Vyčiu“.

 

J. Bražas sakė, kad apie teigiamus koronaviruso atvejus buvo sužinota penktadienį, tačiau, kadangi komandos nariai 10 dienų neturėjo kontakto, izoliacija jiems jau baigėsi.

„Jeigu viskas gerai, jau šeštadienį važiuojame į Vilnių, kur susitiksime su vietos „Perlas Energija“ ekipa“, – komentavo ekipos vadovas, pridurdamas, kad komandos nariai pajuto simptomus – jiems pakilo temperatūra.

Dėl jautrios asmeninės informacijos, atskleisti, kokie žaidėjai susirgo virusu, J. Bražas nepanoro.

Jis taip pat informavo, kad dėl pandeminės situacijos, pasikeitė NKL lapkričio mėnesio tvarkaraščiai – tiek išvykoje, tiek namie bus žaidžiama su ta pačia komanda. Tokie sprendimai priimti tam, kad vienos komandos nariui užsikrėtus COVID-19, nereikėtų izoliuotis iškart dviejų varžovų ekipoms.

Taip pat gruodžio mėnesį numatyta, jeigu susirgimų mažės, žaisti kai kurias savaites net po ketverias varžybas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 553 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,