Mano Gargždai



„Princesė ir varlius“ – nauja parduotuvė Gargžduose stilingiems vaikams

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Parduotuvės įkūrėja Lina Šakurskienė kviečia apsilankyti. Simos Ulvikienės nuotr. Parduotuvės įkūrėja Lina Šakurskienė kviečia apsilankyti. Simos Ulvikienės nuotr.

Gargžduose duris atvėrė nauja, išskirtinė parduotuvė – „Princesė ir varlius“. Prekybos centre „Iki“ (Klaipėdos g. 60, Gargždai) įsikūrusi parduotuvėlė siūlys įvairų asortimentą mažiesiems – ir kūdikiams, ir vaikams iki 13 metų.

 

Parduotuvės įkūrėja, gargždiškė Lina Šakurskienė atviravo, kad tai – jos svajonė. Augindama du mažus berniukus, vis pasižvalgydavo prekių vaikams ir pastebėjusi, kad specializuotos praduotuvės mažiesiems Gargžduose trūksta.

„Išleidau vaikus į darželį ir pradėjau pildyti svajonę, – šypsosi pašnekovė. – Viskas įvyko labai greitai, radau tinkamas patalpas, o vyras dirbantis savo šeimos versle padėjo sutvarkyti formalumus – šių metų rugsėjo pabaigoje įkūrėme įmonę.“

Parduotuvės pavadinimas, pasak įkūrėjos, kilo ieškant kažko neįprasto, žaismingo: „Gal kiek siejasi su gražiu filmuku tokiu pat pavadinimu.“

Naujojoje prekybos vietoje galima įsigyti rūbų; švelnių spalvų, lavinamųjų medinių žaislų; kuprinių; krepšių sporto aprangai; aksesuarų mergaičių plaukams; higienos priemonių; kūdikiams – čiulptukų, smėlinukų („bodžių“) ir pan.

„Mediniai žaislai yra mano pačios vaikų išbandyti, labai tvarūs ir įtraukiantys vaikus“, – sako pokalbininkė.

„Princesė ir varlius“ prekiauja ir Gargždų UAB „Knitas“ pagamintomis kepurėmis, šalmukais, kurių, pasak pašnekovės, mieste nėra daug vietų, kur nusipirkti.

Dar viena išskirtinė prekė – Ispanijoje gaminti kokybiški ir nebrangūs batai. Anot pokalbininkės, šie batukai – puiki alternatyva ieškantiems šiltų ir patvarių batų žiemai už prieinamą kainą.

„Gargžduose niekur kitur nėra tokių rūbų, aksesuarų ar žaislų. – išskirtinumą įvardijo L. Šakurskienė. – Pamažu parduotuvės asortimentas dar plėsis, keisis – bus siūlomos naujienos. Norime parodyti gargždiškiams, kad yra gražių prekių vaikams.“

Prekės vaikams, pasak pašnekovės nėra brangios, kiek daugiau gali tekti mokėti norint pasipuošti – siūlomos rankomis siūtos suknelės.

L. Šakurskienė pripažįsta, kad pasaulį užklupusi pandemija ir Lietuvoje paskelbtas karantinas šiek tiek gąsdina, bet apie tai pagalvota – jau šį penktadienį pradės veikti ir internetinė princeseirvarlius.lt parduotuvė, kurioje bus galima užsisakyti norimas prekes ir gauti jas per kurjerius.

Gargžduose, Klaipėdos g. 60, prekybos centre „Iki“ įsikūrusi parduotuvė „Princesė ir varlius“ šiokiadieniais dirbs nuo 10 iki 18 val., šeštadienį – nuo 10 iki 14 val. Klientų patogumui, dabar prekių vaikams ir kūdikiams galima įsigyti ir internetu. Prekių atsiėmimas parduotuvėje arba pristatymas į namus.

 

Parduotuvės asortimentas – Simos Ulvikienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 368 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,