Mano Gargždai



„Getfix“ – platforma, padedanti greičiau surasti patikimą meistrą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Getfix“ kūrėjų komanda. Įmonės nuotr. „Getfix“ kūrėjų komanda. Įmonės nuotr.

Kiek laiko praleidžiate ieškodami patikimo meistro, kuris operatyviai sutvarkytų jūsų namuose trūkusį vamzdį, elektros instaliaciją ir pan.? Klaidžiojame skelbimų labirintuose, klausinėjame pažįstamų, tikėdamiesi rekomendacijų, o paskui sužinome, kad meistro teks laukti savaitę ir ilgiau.

 

Šiauliečiai Benas Dobrikas ir Emilis Markulis, remdamiesi asmenine patirtimi, suprato, jog užuot bandžius pačiam tvarkyti, geriau pasikviesti profesionalą, kuris per trumpą laiką kokybiškai atlieka savo darbą. Neretai profesionalaus meistro iškvietimas kainuoja pigiau, nei savo paties klaidų tvarkymas. Būtent taip ir gimė idėja sukurti meistrų užsakymų platformą „Getfix“.

Šių metų pavasarį prasidėjus Covid-19 pandemijai, didelė dalis profesionalių meistrų, dirbančių užsienyje, buvo priversti grįžti namo. Remiantis statistikos departamento duomenimis, šių metų antrą ketvirtį į Lietuvą atvyko 10 585, o išvyko – 5 502 asmenys. Toks, iš pirmo žvilgsnio pozityvus rodiklis, rodo, jog ženkliai išaugo nedarbo rodiklis.

Anot vieno iš startuolio „Getfix“ kūrėjų, B. Dobriko, vienas iš motyvuojančių iššūkių buvo suteikti galimybę kiekvienam kokybiškai dirbančiam meistrui uždirbti pajamas, prilygstančias toms, kurias jie gaudavo užsienio šalyse, o kartu ir klientui suteikti kokybiškas paslaugas už priimtiną kainą.

„Startavome su 9 meistrais ir vos 16 užsakymų kovo mėnesį. Stengiamės, jog geroji žinia apie mūsų platformą pirmiausia sklistų iš lūpų į lūpas tiek tarp klientų, tiek ir meistrų. Tad galime pasidžiaugti, jog nesiimdami agresyvių komunikacijos priemonių rugsėjo mėnesį platformoje jau turėjome registruotus 302 meistrus bei daugiau nei 1000 užsakymų“, – sakė B. Dobrikas.

Klientai turi galimybę vertinti meistro darbą, o „Getfix“ steigėjai, savo ruožtu, reaguoja į klientų atsiliepimus ir, pasitaikius neigiamiems vertinimams, nedelsiant aiškinasi priežastis. E. Markulis džiaugėsi, kad absoliuti dauguma klientų yra visiškai patenkinti gaunamomis paslaugomis. „Sulaukiame begalės puikių atsiliepimų, o kartu ir rekomendacijų kitiems žmonėms. Vidutinis valandinis atlygis meistrui – 19 Eurų, todėl atsakingai dirbantis ir motyvuotas meistras turi skandinaviško atlygio galimybę gyvendamas Lietuvoje“, – teigia startuolio „Getfix“ įkūrėjai.

                                  

GETFIX – tai paprastai naudojama meistrų platforma, kur kelių mygtukų paspaudimais galima išsikviesti reikalingos srities meistrą. Programėlėje galima patiems rinktis pageidaujamą meistrą arba leisti programėlei parinkti meistrą, kuris paslaugą galės atlikti greičiausiai. Santechnikos, elektros, baldų surinkimo, smulkaus remonto darbai, buitinės technikos remontas yra pagrindinės paslaugos, kurias teikia Getfix meistrai.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 320 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,