Mano Gargždai



„Vaivorykštės“ gimnazijoje – pamoka tėvams „Iškeisk namų ruošą į pamoką“ (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Raimondos Kundrotienės nuotr. Raimondos Kundrotienės nuotr.

Lapkričio 23 d. Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijoje vyko netradicinė biologijos pamoka I g klasės mokinių tėvams „Iškeisk namų ruošą į pamoką“. Pamoką gimnazijos gamtos mokslų laboratorijoje vedė biologijos mokytoja metodininkė Raimonda Kundrotienė, savo tėveliams pamokoje padėjo jų vaikai. Pamokos tikslas – skatinti tėvus tapti aktyviais ugdymo proceso dalyviais, stiprinti ryšį tarp mokytojo, mokinių ir jų tėvų.

 

Tėveliai atliko tris praktinius darbus: svogūno epidermio ląstelių, plazmolizės ir gyvybės vandens laše stebėjimus per mikroskopą. Labiausiai visiems patiko ruošti preparatus, juos stebėti per mikroskopą. Pamokos dalyviai buvo labai aktyvūs, noriai įsitraukė į darbą, ruošė mėginius, pateikė rezultatus, formulavo išvadas, įsivertino darbus. Buvo smagu matyti, kaip tėvai klausinėja ir tariasi su savo vaikais, kartu džiaugiasi pasisekusiais bandymais. Šį kartą tėveliai mokėsi iš savo vaikų, kurie jiems buvo mokytojai ir patarėjai.

Tėveliams buvo smagu dalyvauti šiuolaikinėje pamokoje modernioje gamtos mokslų laboratorijoje ir pasijusti jaunaisiais tyrėjais, patirti, kaip inovatyviai mokosi jų vaikai. Tikimės, kad glaudūs ryšiai tarp vaikų, tėvų ir mokytojų padės siekti ugdymo tikslų, puoselės bendruomeniškumą.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 319 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,