Mano Gargždai



„Lidl“ plėtra: kviečia prisijungti prie naujos parduotuvės komandos Gargžduose

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
LIDL Lietuva nuotr. LIDL Lietuva nuotr.

„Lidl Lietuva“ renka komandą naujai parduotuvei Gargžduose. Potencialiems darbuotojams įmonė siūlo ne tik didžiausią darbo užmokestį tarp maisto produktais prekiaujančių didžiųjų šalies prekybos tinklų, bet ir vakarietišką darbo kultūrą bei platų papildomų naudų paketą.

 

Artimiausiu metu prekybos tinklas „Lidl“ Gargžduose atidarys pirmąją parduotuvę mieste. Visiems darbuotojams, išdirbusiems šešis mėnesius, bus skiriamas papildomas vienkartinis priedas prie atlyginimo – 500 eurų (neatskaičius mokesčių). Be to, Gargždų parduotuvės komandos nariams, po pirmojo darbo mėnesio, įmonė įteiks papildomas 100 eurų vertės „Lidl“ dovanų korteles, kurias darbuotojai galės panaudoti apsipirkdami prekybos tinklo parduotuvėse.

Pasak „Lidl Lietuva“ valdybos narės ir personalo vadovės Sandros Savickienės, siekdama išlaikyti lyderystę rinkoje, įmonė nuo sausio 1 d. didins parduotuvių ir logistikos centro darbuotojų atlyginimus, darbo užmokestis jiems augs nuo 4 iki 9 procentų. Planuojama, kad po atlyginimų padidinimo, Gargždų parduotuvės darbuotojų darbo užmokestis sieks nuo 1135 iki 1750 eurų (įskaitant priedus), neatskaičius mokesčių.

Gargždų parduotuvės komandą sudarys daugiau nei 30 darbuotojų, jiems bus suteikti išsamūs teoriniai ir praktiniai mokymai, jų metu įmonės skirs dienpinigius ir suteiks transportą apmokymų kelionėms į kitas parduotuves.

„Lidl Lietuva“ siekia visapusiškai pasirūpinti komandos narių gerove. Pavyzdžiui, šiemet visiems darbuotojams kas mėnesį buvo skiriamos „Lidl“ dovanų kortelės, kurias darbuotojai gali panaudoti apsipirkdami prekybos tinkle. Šį finansinį pastiprinimą įmonė žada tęsti ir toliau, nuo sausio mėnesio parduotuvių darbuotojams kortelių vertė didės 50 proc.

S. Savickienė pažymi, kad kandidatuoti į pardavėjo poziciją – paprasta, nereikia siųsti gyvenimo aprašymo, užtenka užpildyti internete esančią formą, o dėl tolimesnių veiksmų su kandidatu susisieks įmonės atstovai. Turintiems klausimų dėl atrankos, kviečiama kreiptis telefonu 8 800 800 50.

Darbo skelbimas: Pardavėjas (-a) naujai atidaromoje parduotuvėje Gargžduose (PAPILDOMAS 500€ PRIEDAS) (lidl.lt)

 

Siūlo didžiausią darbo užmokestį sektoriuje

Vienas pagrindinių įmonės tikslų yra užtikrinti darbuotojų gerovę ir motyvaciją, todėl savo darbuotojams „Lidl Lietuva“ siūlo konkurencingą darbo užmokestį.

Šių metų trečiąjį ketvirtį „Lidl Lietuva“ darbuotojų atlyginimų vidurkis prieš mokesčius buvo didžiausias tarp maisto produktais prekiaujančių penkių didžiųjų šalies prekybos tinklų.

„Mums ypač svarbu, kad darbuotojai jaustųsi finansiškai stabilūs bei saugūs, todėl siūlome ne tik konkurencingiausią atlyginimą mažmeninės prekybos rinkoje, bet ir aiškiai įvardijame darbo užmokesčio augimo perspektyvas ateityje. Pakopinė algų kėlimo sistema leidžia potencialiam darbuotojui žinoti, kaip keisis jo atlyginimas ateityje“, – sako S. Savickienė.

 

Papildomos naudos ne tik darbuotojams, bet ir jų artimiesiems

„Lidl Lietuva“ daug dėmesio skiria darbuotojų gerovei, fizinei ir emocinei sveikatai. Visi įmonės komandos nariai jau penktus metus iš eilės yra apdrausti papildomu sveikatos draudimu. Sveikatai stiprinti skiriamos ir kitos papildomos priemonės – vitaminų ir maisto papildų rinkiniai, galimybė visiems norintiems darbuotojams ir jų vaikams iki 14 metų nemokamai pasiskiepyti nuo gripo.

Siekiant pasirūpinti komandos emocine sveikata, „Lidl Lietuva“ suteikia galimybę nemokamai apsilankyti dešimtyje gydytojo psichoterapeuto ar psichologo-psichoterapeuto psichoterapijos seansų per metus. Taip pat darbuotojai gali naudotis konsultacijų programa „Gali mumis pasikliauti!“ ir anonimiškai užduoti klausimus psichologui, teisininkui ar asmeninių finansų specialistui.

Įmonė skiria itin daug dėmesio ne tik darbuotojams, bet ir jų šeimos nariams. Pavyzdžiui, „Lidl Lietuva“ kasmet mokslo metų pradžios proga, darbuotojų vaikams įteikia reikalingiausių priemonių rinkinius, o prieš gražiausias metų šventes komandos nariai ir jų artimieji džiuginami šventiniais produktais ir 100 eurų vertės „Lidl“ dovanų kortelėmis.

Įmonė puoselėja ir komandos tarpusavio bendradarbiavimą, todėl kasmet organizuoja įvairius konkursus, bendrus renginius, didžiausio populiarumo sulaukia šeimos šventė, kurioje gali dalyvauti ne tik darbuotojai, bet ir jų artimieji.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 71 „Lidl“ parduotuvės 26-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 75 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,