Mano Gargždai



„Miško šventėje“ - puikus oras ir gera nuotaika

Įvertinkite šį įrašą
(10 balsai)
Šventės vedėjai iš kairės: Rasa Rusteikienė, Algirdas Skuodas ir Reda Paulikienė bei „Miško valdovas“ – Antanas Kundrotas. Simos Ulvikienės nuotr. Šventės vedėjai iš kairės: Rasa Rusteikienė, Algirdas Skuodas ir Reda Paulikienė bei „Miško valdovas“ – Antanas Kundrotas. Simos Ulvikienės nuotr.

Žolinių dieną Lapių ir aplinkinių kaimų gyventojai rinkosi į jubiliejinę – 15-ąją „Miško šventę“.

 

Lietingą penktadienio rytą į Lapių mokyklos stadioną sugužėjo sportininkai. Ir nors jų susirinko negausiai, tačiau atkaklumo ir noro laimėti nestigo. Krepšinį ir futbolą kai kurios komados žaidė pliaupiant lietui. Varžybų planus pakoregavo oras – vėliau krepšinio kovos buvo pratęstos Kultūros namuose.

 

Ir nors pirmoje dienos pusėje organizatoriai keitė planus dėl pliaupiančio lietaus, vakare  oras buvo kaip užsakytas – dangumi ridinėjosi saulė, neiškrito nė vienas lietaus lašas. Vakarinė šventės dalis tradiciškai prasidėjo vaizdingame Lakštingalų slėnyje. Kartu su „Miško valdovu“ šventės vėliavą pakėlė Lapių seniūnaitis Vytautas Kundrotas. Sveikinimo žodį tarė Lapių bendruomenės centro pirmininkė Laima Karbauskienė, kuri džiaugėsi tokia gražia sukaktimi ir linkėjo, kad šventė gyvuotų dar ilgai.

 

 Slėnyje apdovanoti geriausi sportininkai. Taip pat nominacijomis pagerbti nusipelnę „Miško šventės“ pagalbininkai: ilgametis „Miško valdovas“ – Antanas Kundrotas; šventės pradininkė, iniciatorė – Rasa Rusteikienė. Už nuolatinę pagalbą organizuojant šventę apdovanoti Arūnas Meškauskas, Vilija Lukauskienė, Vaidas Skuodas, Algirdas Skuodas, Laima Karbauskienė, Reda Paulikienė.

 

Scenoje susirinkusiesiems koncertavo vietos saviveiklininkai: Vėžaičių kultūros centro šokių kolektyvas „Karuselė“, Lapių vokalinis ansambilis „Trumpė“, Lapių pagrindinės mokyklos moksleiviai, Vėžaičių kultūros centro jungtinis sekstetas. Visų ausis džiugino vyriškas Lapių skyriaus „Žvelsos“ medžiotojų trio.

 

Kiek prieš 22 val. į sceną žengė ir visų itin laukiamas Steponas Januška, kuris nuotaikingomis dainomis išjudino ir sėdėjusius šventės dalyvius.

Į dangų kilo 15 dangaus žibintų simboliškai žyminčių šventės jubiliejų, liepsnojo laužas. Šventė neabejotinai pavyko – jos dalyviai džiaugėsi puikiu oru, gražiais pasirodymais ir šilta renginio atmosfera.

 

Šventės akimirkos Simos Ulvikienės bei skaitytojų nuotraukose:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 268 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,