Mano Gargždai



Artėjančios šventės darbotvarkių neskurdina

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Šią savaitę Klaipėdos rajono savivaldybės valdininkams teks priimti ne vieną sprendimą: bus diskutuojama apie FK „Banga“ perspektyvas, vyks strateginio planavimo darbo grupės, Turizmo tarybos ir daugybė kitų posėdžių bei susitikimų. Ketvirtadienį visus sukvies Tarybos posėdis, kuris šį mėnesį dėl švenčių įvyks anksčiau.

    

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas pirmadienį 18 val. dalyvaus susirinkime-diskusijoje dėl FK „Banga“ ateities perspektyvų.

Antradienį 10 val. V. Dačkauskas pirmininkaus posėdžiui dėl Girkalių kultūros namų renovacijos reikalų. Jame dalyvaus ir Administracijos direktorius Česlovas Banevičius ir jo pavaduotojas Vidmantas Buivydas.

Penktadienį 8.30 val. meras planuoja aplankyti trynukus auginančią šeimą, o 16 val. dalyvaus Gargždų sporto mokyklos 2014 m. geriausių Sporto mokyklos ugdytinių dešimtuko bei sportiškiausių bendrojo ugdymo mokyklų apdovanojimo šventėje Gargždų muzikos mokykloje. Į renginį taip pat atvyks Česlovas Banevičius ir jo pavaduotoja Ligita Liutikienė.

      

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė ir Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė antradienį 15.30 val. „Lijo“ konferencijų salėje dalyvaus Jaunimo veiklos projektų pristatymo ir jaunimo apdovanojimų renginyje.

       

Mero pavaduotojas Kęstutis Cirtautas trečiadienį 10 val. pirmininkaus Turizmo tarybos posėdžiui.

        

Administracijos direktorius Česlovas Banevičius trečiadienį 14 val. dalyvaus Administracijos strateginio planavimo darbo grupės posėdyje.

     

Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė trečiadienį 9 val. pirmininkaus Mokinių vežiojimo komisijos posėdžiui. 10 val. ji dalyvaus Turizmo tarybos posėdyje, 14 val. – Administracijos strateginio planavimo darbo grupės posėdyje.

Penktadienį 10 val. Administracijos direktoriaus pavaduotoja pirmininkaus darbo grupės posėdžiui dėl papildomų etatų poreikio 2015 m. kultūros ir švietimo įstaigose.

      

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Vidmantas Buivydas trečiadienį 9 val. susitiks su AB „Klaipėdos vanduo“ atstovais dėl lėšų vandentvarkos projektams. 11 val. jis pirmininkaus Vietinės rinkliavos už komunalinių atliekų surinkimą iš atliekų turėtojų ir atliekų tvarkymą lengvatų suteikimo komisijos posėdžiui, 14 val. – Administracijos strateginio planavimo darbo grupės posėdžiui.

Penktadienį 11 val. V. Buivydas susitiks su VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ atstovais dėl 2014 m. veiklos aptarimo, 2015 m. planų bei maršrutų organizavimo klausimų. 

     

Ketvirtadienį 10 val. Savivaldybės vadovus sukvies Tarybos posėdis. Klausimus, kurie bus nagrinėjami jo metu, rasite ČIA

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 408 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,