Mano Gargždai



Profesinės šventės proga pasveikinti socialinių paslaugų įstaigų kolektyvai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Gargždų socialinių paslaugų centro kolektyvas su valdžios atstovais. Klaipėdos r. savivaldybės nuotr. Gargždų socialinių paslaugų centro kolektyvas su valdžios atstovais. Klaipėdos r. savivaldybės nuotr.

     Šį penktadienį meras Vaclovas Dačkauskas, jo pavaduotoja Violeta Riaukienė ir Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė lankėsi socialinių paslaugų įstaigose ir sveikino jų vadovus ir kolektyvus Socialinių darbuotojų dienos proga.

 

     Pirmiausia pasveikintas Savivaldybės administracijos Socialinių paslaugų skyriaus kolektyvas, kuriame šiuo metu 12 darbuotojų, o vadovauja jam Dalia Gumuliauskienė.

     Ji kartu su Savivaldybės vadovais aplankė ir pasveikino Gargždų ir Priekulės socialinių paslaugų centrų, Viliaus Gaigalaičio globos namų, Paramos šeimai centro ir VšĮ „Gyvenimo gija" kolektyvus. Pasidžiaugta, kad socialinių darbuotojų darbo sąlygos yra neblogos. Seniūnijų socialiniai darbuotojai turi jiems skirtus automobilius, o tie Paramos šeimai centro darbuotojai (iš viso rajone per 50 (3 socialiniai darbuotojai, kiti – padėjėjai), kurie vyksta į atokesnes vietas kaimiškose vietovėse, jau turi naujus motorolerius.

 

Savivaldybės vadovai su Administracijos Socialinės paramos skyriaus kolektyvu. Klaipėdos r. sav. nuotr.

 

     Socialiniams darbuotojams linkėta svarbiausio dalyko – neišsenkančios kantrybės, taip pat ir geros nuotaikos, kūrybiškumo, − ko iš tiesų reikia kiekviename darbe, kad jis nevirstų formalia rutina. Tačiau socialinį darbą dirbantiems darbuotojams nuobodžiauti netenka – centrų lankytojai ir senyvo amžiaus žmonės, kuriuos jie lanko namuose, ne vien darbais apkrauna, bet ir pradžiugina, dalijasi savo sukaupta išmintimi ir gyvenimiška patirtimi, − todėl užsimezgęs ryšys yra neįkainojama vertybė.

     Socialinių darbuotojų kolektyvai apdovanoti šakočiais ir saldainiais, − kad galėtų linksmai atšvęsti savo dieną, kurią kai kurie planuoja savaitgalio ekskursijomis pažįstant gražiai rudenėjančią Lietuvą.

 

Savivaldybės vadovai su Paramos šeimai centro kolektyvu. Klaipėdos r. sav. nuotr.

 

Sveikinimai Viliaus Gaigalaičio globos namuose:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 387 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,