Mano Gargždai



Vadovų darbotvarkės: kas planuojama šią savaitę?

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Rugsėjo 28–spalio 2 dienomis Savivaldybės vadovų laukia ne tik pasitarimai ar posėdžiai, bet ir atsikvėpti leisiantys renginiai: „4 vandenų“ festivalio atidarymas, Tarptautinės mokytojų dienos minėjimas, išvykos į Vilnių.

 

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas, jo pavaduotojos Rūta Cirtautaitė ir Violeta Riaukienė, Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas, jo pavaduotojai Česlovas Banevičius ir Ligita Liutikienė pirmadienį dalyvavo Turizmo dienos minėjimo renginyje „Nacional Golf Resort“ Stančių kaime, Kretingalės seniūnijoje. 

Vėliau meras dalyvavo neeiliniame VVG „Pajūrio kraštas“ visuotiniame narių susirinkime.

Trečiadienį 11 val. V.Dačkauskas dalyvaus susitikime pas Ministrą Pirmininką Algirdą Butkevičių kartu su kitais Klaipėdos regiono merais dėl Europos Sąjungos lėšų paskirstymo rajonų savivaldybėms 2014–2020 metais.

Penktadienį 11 val. jis dalyvaus AB „Amber Grid“ renginyje dėl dujų trasos „Klaipėda–Kiemėnai“ pajėgumų padidinimo.

        

Mero pavaduotojos R.Cirtautaitė ir V.Riaukienė, Administracijos direktoriaus pavaduotojas Č.Banevičius pirmadienį kartu su Turizmo tarybos nariais ir Administracijos specialistais lankėsi Kalniškės, Žvaginių ir Skomantų piliakalniuose.

          

Mero pavaduotoja V.Riaukienė antradienį 15 val. dalyvaus Jaunimo reikalų tarybos posėdyje.

Ketvirtadienį 17 val. vicemerė ir L.Liutikienė planuoja dalyvauti „4 vandenų“ festivalio atidaryme.

Penktadienį 14 val. V.Riaukienė, S.Karbauskas, L.Liutikienė dalyvaus Tarptautinės mokytojų dienos minėjime Gargždų kultūros centre.

          

Administracijos direktorius S.Karbauskas pirmadienį dalyvavo susitikime su Vietos gamintojų gildija.

Antradienį 9.00 val. jis pirmininkaus Mokesčio už atliekų išvežimą lengvatų komisijos posėdžiui. 10.00 val. – pasitarimui dėl korupcijos prevencijos priemonių taikymo viešuosiuose pirkimuose. Posėdyje ir pasitarime taip pat dalyvaus Č.Banevičius.

Trečiadienį 10.00 val. S.Karbauskas pirmininkaus pasitarimui dėl Drevernos prieplaukos panaudos sutarties su buriavimo klubu „Žiemys“ pakeitimo. Pasitarime dalyvaus ir Č.Banevičius.

Ketvirtadienį 10.00 val. Administracijos direktorius dalyvaus Vilniuje vyksiančioje konferencijoje „Viešojo ir privataus sektorių partnerystė: Lietuvos patirtis ir ateities perspektyvos“.

                           

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Č.Banevičius antradienį 9.30 val. pirmininkaus Poveikio aplinkai komisijos posėdžiui.

                           

Administracijos direktoriaus pavaduotoja L.Liutikienė antradienį 10 val. pirmininkaus darbo grupės posėdžiui dėl vaikų žaidimo aikštelių. 14 val. – Vaiko gerovės komisijos posėdžiui.

Trečiadienį 10 val. ji pirmininkaus komisijos posėdžiui dėl leidimo valstybės tarnautojui dirbti kitą darbą.

Ketvirtadienį 9 val. L.Liutikienė pirmininkaus posėdžiui dėl Veiviržėnų kultūros centro etatų.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 548 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,