Mano Gargždai



Lietuvos jaunimo rankų lenkimo čempionate iškovota šešiolika medalių

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Dalyvių nuotr. Dalyvių nuotr.

Balandžio 9 d. Skuode vyko Lietuvos jaunimo rankų lenkimo čempionatas, kuriame iš viso dalyvavo 174 dalyviai iš 11 miestų komandų: Klaipėdos, Vilniaus, Mažeikių, Radviliškio, Kuršėnų, Rietavo, Skuodo, Šilutės, Gargždų, Šakių ir Kūlupėnų.

 

Džiaugiamės, kad rankų lenkimo sporto šaka kiekvienais metais vis labiau populiarėja, ja susidomi daug naujų ir stiprių sportininkų.

Gargždų miesto komandai atstovavo susivieniję Gargždų sporto mokyklos, Endriejavo ir Dituvos pagrindinių mokyklų sportininkai. Čempionate iškovoti 2 aukso medaliai, 4 – sidabro ir 10 – bronzos medalių.

Gabija Genčaitė (Gargždų sporto mokykla), atkakliai kovojusi su savo varžovėmis ir užtikrintai finalinėse kovose nugalėjusi konkurentę iš Mažeikių, 45 kg svorio kategorijoje kaire ir dešine rankomis užėmė I vietą. Sidabro medalius abiem rankomis iškovojo Erika Bieliauskaitė (Gargždų sporto mokykla, 60 kg sv. kat.) ir Vita Rimkutė (Gargždų sporto mokykla, 70 kg sv. kat.). Bronzos medalius kaire ir dešine rankomis pelnė: Gabija Melichauskaitė (Dituva, 55 kg sv. kat.), Rūta Jančauskaitė (Endriejavas, sv. kat. iki 70 kg), Edita Bendikaitė (Gargždų sporto mokykla, sv. kat. virš 70 kg).

Svorio kategorijoje iki 60 kg besivaržiusios sportininkės taip pat pasidabino bronzos medaliais: Rūta Abramovičiūtė (Gargždų sporto mokykla) trečiąją vietą užėmė dešine ranka, o Skaistė Jomontaitė (Gargždų sporto mokykla) bronzos medalį iškovojo kaire ranka.

Vaikinų grupėje geriausiai sekėsi Irmantui Šaltupiui (Endriejavas, sv. kat. iki 80 kg) – vaikinas iškovojo bronzos medalius dešine ir kaire rankomis.

Visai nedaug trūko iki prizinės vietos bei labai neblogai sekėsi ir kitiems mūsų komandos sportininkams: Deimantei Reimontaitei, Karolinai Kuisytei, Karolinai Aukškelytei, Kornelijui Burbai, Justui Vasiliauskui, Raimondui Stancikui, Irmantui Ulskiui, Gabrieliui Norilui.

Kai kurie sportininkai pirmą kartą startavo tokio masto varžybose. Vykdami iš čempionato rankų lenkikai diskutavo, šnekėjosi ir džiaugėsi, kad pasisėmė didžiulės patirties, įgavo pasitikėjimo savo jėgomis, patobulėjo, atrado daug naujų draugų, patyrė gražių įspūdžių, o, svarbiausia, pasižadėjo sau dar atsakingiau ir stipriau „dirbti“ sporto salėje ir jau kitų metų Lietuvos jaunimo rankų lenkimo čempionate parodyti dar aukštesnius rezultatus. Beje, kai kurie sportininkai dar šį mėnesį savo jėgas bandys Lietuvos nacionaliniame rankų lenkimo čempionate, kuris vyks balandžio 23 d. Gargžduose, Kultūros centre.

Džiaugiamės sudalyvavę čempionate ir pasiekę tikrai aukštų rezultatų. Norime padėkoti Gargždų sporto mokyklos direktoriui Antanui Blinstrubui už didžiulį pasitikėjimą ir palaikymą naujai ir jaunai sporto šakai – rankų lenkimui, už galimybę nuvykti ir sudalyvauti čempionate. Dėkojame ir Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriui Sigitui Karbauskui už finansinę paramą. Tikime, kad kitais metais būsime dar stipresni!

 

I. Rimkuvienės nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 440 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,