Mano Gargždai



Pasveikintos jubiliatės ir daugiavaikės mamos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Ona Ruigienė Prezidentūroje su prezidente Dalia Grybauskaite.  LR Prezidento kanceliarijos nuotr./ R. Dačkus Ona Ruigienė Prezidentūroje su prezidente Dalia Grybauskaite. LR Prezidento kanceliarijos nuotr./ R. Dačkus

Pirmadienį mero pavaduotoja Violeta Riaukienė kartu su Socialinės paramos skyriaus vedėja Dalia Gumuliauskiene ir seniūnijų darbuotojais aplankė ir pasveikino garbias moteris: Veiviržėnų seniūnijos Mockaičių kaimo gyventoją Pauliną Jucienę, sulaukusią 100 metų ir šalpėniškę Adelę Norkienę, švenčiančią 90 metų jubiliejų.

 

Taip pat aplankytos ir pasveikintos dvi Klaipėdos rajono motinos, apdovanotos ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu, kurioms neseniai medalius įteikė Lietuvos Respublikos prezidentė Dalia Grybauskaitė. Tai Veiviržėnų gyventoja Ona Ruigienė, 9 vaikų mama, ir endriejaviškė Rozalija Ramanauskienė, išauginusi 7 vaikus. Abiejų irgi netrukus laukia jubiliejinės 85 metų šventės.

Mero pavaduotoja V. Riaukienė, sveikindama visas garbias moteris, džiaugėsi, kad jos visos iš tiesų yra mylimos ir gerbiamos, ne tik nuoširdžiai prižiūrimos ar gelbstimos savo vaikų, bet ir pačios dar sugebančios suktis po namus ir daug papasakoti apie turtingus ir įdomius nugyventus metus.

 

Rozalija Ramanauskienė Prezidentūroje su prezidente Dalia Grybauskaite. LR Prezidento kanceliarijos nuotr./ R. Dačkus

 

Klaipėdos r. sav. nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 309 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,