Mano Gargždai



Vadovų darbotvarkėse – ir posėdžiai, ir renginiai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

    Ši savaitė, gegužės 30–birželio 3 d., Klaipėdos rajono savivaldybės vadovams nebus nuobodi. Laukia ne tik posėdžiai bei pasitarimai, bet ir įvairūs renginiai.

 

    Meras Vaclovas Dačkauskas pirmadienį atostogavo.

    Antradienį 15 val. V.Dačkauskas, jo pavaduotoja Violeta Riaukienė ir Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas dalyvaus LRT konkurso „Dainų dainelė-2016" laureatų pagerbimo šventėje.

    Trečiadienį 18 val. meras dalyvaus renginyje-akcijoje „Taikos glėbys" Savivaldybės aikštėje.

 

    Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė pirmadienį pirmininkavo Bendruomenės vaiko teisių apsaugos tarybos posėdžiui.

    Antradienį 10 val. R.Cirtautaitė, V.Riaukienė, S.Karbauskas, jo pavaduotojai Česlovas Banevičius ir Ligita Liutikienė dalyvaus pasitarime dėl ES paramos atliekų tvarkymo infrastruktūros plėtrai.

    Trečiadienį 9 val. R.Cirtautaitė, S.Karbauskas, Č.Banevičius ir L.Liutikienė dalyvaus pasitarime dėl Lietuvos evangelikų liuteronų bažnyčios konsistorijos.

    Gegužės 29–birželio 5 d. vicemerė R.Cirtautaitė ketina dalyvauti Gargždų miesto 763-ojo gimtadienio renginiuose.

 

    Mero pavaduotoja V.Riaukienė, S.Karbauskas ir Č.Banevičius pirmadienį dalyvavo projekto „Karklės atlasas" tyrimo pirminių rezultatų pristatyme.

    Taip pat vicemerė V.Riaukienė vakar vyko pagerbti 90-ies metų jubiliatę A.Jucienę Vilkių kaime, dalyvavo Bendruomenės vaiko teisių apsaugos tarybos posėdyje.

    Trečiadienį 12 val. V.Riaukienė dalyvaus projekto „Amatų miestelis" baigiamajame renginyje Plikių pagrindinėje mokykloje.

    Birželio 2-3 d. V.Riaukienė ir S.Karbauskas dalyvaus tarptautinėje konferencijoje „Tobulėjanti savivalda ir šiuolaikiniai valdymo sprendimai: nuo visuomenės įtraukimo iki LEAN diegimo" Druskininkuose.

 

    Administracijos direktorius S.Karbauskas pirmadienį pirmininkavo pasitarimui dėl Sudmantų gatvės Sudmantų kaime įregistravimo. Pasitarime taip pat dalyvavo Č.Banevičius.

    Antradienį 9 val. S.Karbauskas pirmininkavo pasitarimui dėl rajoninio kelio Baukštininkai–Šatriai Sendvario sen. rekonstrukcijos projekto. Dalyvavo ir Č.Banevičius.

    13 val. S.Karbauskas, Č.Banevičius ir L.Liutikienė dalyvaus pasitarime dėl ES fondo lėšų panaudojimo eismo saugumo priemonių įgyvendinimui.

    17.30 val. Administracijos direktorius dalyvaus Dovilų bendrojo plano viešame svarstyme Doviluose.

    Trečiadienį 10.30 val. S.Karbauskas pirmininkaus pasitarimui dėl vietinės rinkliavos už komunalinių atliekų tvarkymą dalinio pakeitimo.

    14 val. Administracijos direktorius dalyvaus susitikime su Sendvario seniūnijos Aukštkiemių seniūnaitijos gyventojais, bendrijų ir bendruomenių pirmininkais „Lingio sodyboje" Aukštkiemių kaime.

    15.30 val. S.Karbauskas dalyvaus pasitarime dėl varžybų „Gargždų plento taurė-2016" vykdymo.

 

    Administracijos direktoriaus pavaduotojas Č.Banevičius pirmadienį pirmininkavo PAV komisijos posėdžiui.

    Trečiadienį 10.30 val. jis taip pat dalyvaus pasitarime dėl vietinės rinkliavos už komunalinių atliekų tvarkymą dalinio pakeitimo.

    11 val. Č.Banevičius pirmininkaus pasitarimui dėl UAB „Šilumininkas" teikiamų tvirtinti Tarybai šilumos kainų patikrinimo.

 

    Administracijos direktoriaus pavaduotoja L.Liutikienė pirmadienį pirmininkavo konkursui į Šiūparių pagrindinės mokyklos direktoriaus pareigas.

    Trečiadienį 14 val. L.Liutikienė pirmininkaus pasitarimui dėl siuntimo į stacionarias socialinės globos įstaigas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 423 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,