Mano Gargždai



Savivaldybės vadovai dalyvaus komitetų posėdžiuose

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Šią savaitę Savivaldybės vadovai dalyvaus komitetų posėdžiuose.

 

Meras Vaclovas Dačkauskas pirmadienį 14 val. susitiko su Klaipėdos profesinio mokymo ir reabilitacijos centro direktore Dalia Martišauskiene, o 17.15 val. dalyvaus susitikime su gyventojais dėl Gargždų miesto administracinių ribų keitimo plano.

Antradienį 13 val. jis dalyvaus Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato ataskaitiniame metų renginyje Klaipėdoje. Penktadienį vyks į tarptautinę turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodą „ADVENTUR 2017“ Vilniuje.

 

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė pirmadienį 11 val. dalyvaus pasitarime dėl autobuso pirkimo iš ES lėšų, antradienį 13 val. dalyvaus sutarties su Lietuvos verslo kolegija pasirašyme.

 

Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė pirmadienį 10 val. dalyvavo pasitarime dėl Savivaldybės galimybių dalyvauti projekte „Alkoholio bei kitų psichoaktyvių medžiagų prevencijos, gydymo paslaugų prieinamumo ir kokybės tobulinimas“, 11 val. – pasitarime dėl autobuso pirkimo iš ES lėšų.

17.15 val. ji taip pat dalyvaus susitikime su gyventojais dėl Gargždų miesto administracinių ribų keitimo plano.

Ketvirtadienį 13 val.  planuoja dalyvauti Švietimo, kultūros ir sporto komiteto posėdyje.

Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas pirmadienį 11 val. pirmininkavo pasitarimui dėl autobuso pirkimo iš ES lėšų, 17.15 val. dalyvaus susitikime su gyventojais dėl Gargždų miesto administracinių ribų keitimo plano.

 Antradienį  14 val. susitiks su Savivaldybės darbuotojų profsąjungos komiteto atstovais, 14.30 val. pirmininkaus pasitarimui dėl vaikų žaidimų aikštelių.

 Trečiadienį 9.30 val. jis pirmininkaus pasitarimui dėl dalyvavimo tarptautinėje statybų parodoje „RESTA 2017“, 14 val. dalyvaus VšĮ „Gargždų švara“ valdybos posėdyje, 15 val. pirmininkaus pasitarimui dėl Karklės k. paplūdimių įrengimo.

Ketvirtadienį 17 val. jis dalyvaus FK „Banga“ 50-mečio šventės renginiuose.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius pirmadienį 11 val. dalyvavo pasitarime dėl autobuso pirkimo iš ES lėšų, 14 val. pirmininkavo Poveikio aplinkai vertinimo komisijos posėdžiui.

Antradienį 10 val. pirmininkaus darbo grupės dėl suoliukų įrengimo Gargždų mieste sąlygų išnagrinėjimo posėdžiui, 13 val. – sutarties su Lietuvos verslo kolegija pasirašyme.

Trečiadienį 9.30 val. dalyvaus pasitarime dėl dalyvavimo tarptautinėje statybų parodoje „RESTA 2017“, 14 val. – VšĮ „Gargždų švara“ valdybos posėdyje.

Ketvirtadienį 17 val. dalyvaus FK „Banga“ 50-mečio šventės renginiuose.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė pirmadienį 11 val. dalyvavo pasitarime dėl autobuso pirkimo iš ES lėšų, 17.15 val. dalyvaus susitikime su gyventojais dėl Gargždų miesto administracinių ribų keitimo plano.

Antradienį 13 val. ji dalyvaus sutarties su Lietuvos verslo kolegija pasirašyme, 14.30 val. – pasitarime dėl vaikų žaidimų aikštelių.

Trečiadienį 9.30 val. dalyvaus pasitarime dėl dalyvavimo tarptautinėje statybų parodoje „RESTA 2017“, 10 val. pirmininkaus Socialinės paramos teikimo komisijos posėdžiui.

Ketvirtadienį 14 val. pirmininkaus Vaiko gerovės komisijos posėdžiui.

Penktadienį vyks į tarptautinę turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodą „ADVENTUR 2017“ Vilniuje.

 

Komitetų posėdžių laikus rasite ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 296 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,